VAD HAR HÄNT??!! :0

VAD HAR HÄNT MED MIN DESIGN??!! Alltså, varför måste alltid något krångla? Och inte vet jag hur jag skulle kunna få tillbaka min header.. Fan också..

Men jaja, måste ta och börja packa snart så det är klart. Ska ju åka till stugan med mormor och morfar. Sen är det bara och vänta på att tiden ska gå, eftersom Emma ska komma till mig senare idag.Ska dra med mig min gitarren till stugan i alla fall, härligt! Aja.. har inte så mycket annat att skriva..


Lägger upp en såndär underbar låt av sveriges absolut bästa band, Kent!! Hörde för någon dag sen att dom ska komma till pdol (piteå dansar och ler). Så dit MÅSTE jag!! Så jäkla härligt det skulle va alltså..
Ahh nu hitta jag en till bra låt så det får bli en till..
Grymt bra dom är alltså!
// janitasusanne

Hemma efter en lååång dag.

Tjena!
Nu är man äntligen hemma. Jag och Tobbe cykla till Gammelstan idag.. Lite jobbigt men det var grymt kul! Haha jäklarns bra lokalsinne jag har alltså. Och så vinner man alltid på att vara trevlig och våga fråga lite annat trevligt folk om hjälp. Annars så sitter jag nu här och är trött i benen. Men vi slapp cykla hem i alla fall. Tobbes brorsa Jimmy körde hem oss, SKÖNT! Har skrivit två prov idag, och det gick väll helt okej.

Dessutom så smsa min ukki (morfar) mig nyss och fråga om inte jag ska ta och följa med till stugan nu på torsdag när jag är ledig i två dagar extra. Och joo det känner jag för. Skönt att komma till skogen och bara vandra runt. Göra upp eld och sitta där halva natten. Basta och bara vara. Så skönt... älskar det, där kan man bara slappna av och vara sig själv och göra sånt man älskar! Nog om detta..

Och nog för att jag redan ringt och sjungit för han och krama han men och?? Ett grattis till har väl aldrig skadat? GRATTIS TILL MIN VÄN TOBIAS SOM FYLLER 16 IDAG!! Helt otroligt att vi känt varann i typ 7 år!! Han var den andra personen jag lärde känna när jag flytta hit till Luleå. Du är BÄST! hehe kram på dig du...


Vill visa er vad det är jag verkligen älskar med stugan.. Ni kommer mest troligt inte förstå hur mycket , men i alla fall! Här har ni några bilder..
Naturen är så himla vacker.. Alla dofter, doften av skog det slår inget!
Aja.. nog för idag
Kram
// janitasusanne

Whatever it is I'll try(not drugs) Whatever it takes I'll be there one day!.. Oh yes I will!

Hallöö! ;b
Nää men Tja! Kom på att jag inte har bloggat igen sorry! Nää men vad gör jag nu?? Jag sitter här framför datorn och lyssnar på Jason Derulo - In my head, flummar och gör nå ikke coola moves till musiken haha ;) Just leave with me now say the word and we'll go... osv.
Är lite hyper och glad nu, vet inte varför men det är ju grymt bra i alla fall! Om ni undrar varför det inte kommer upp nå bilder längre är det för att jag inte orkat leta upp sladden till kameran, eller ja... Mobilen. Men lovar faktiskt att leta upp den ikväll! Ska plugga lite strax. Förresten så undrar Tobbe om jag ska med och cykla till gammelstan imorgon efter skolan. Men ärligt talat vet ja fan om jag orkar. Kommer hem kring halv 5.. Men han fyller ju år, men att cykla till gammelstan från hertsön efter en lång dag på skolan?? Om jag inte orkar får jag överraska han på något annat sätt!

Och jaajuste, det är en annan sak också! JAG VILL HA JOBB!! Nå litet så jag kan tjäna lite extra. Vill verkligen det, och självklart är det inte bara för pengarnas skull. Dom som känner mig vet att jag är en person som vill göra saker och inte bara samma vanliga saker hela tiden. Skulle verkligen vilja hitta något och göra några kvällar i veckan eller åtminstone på helgerna.. Så om någon som läser detta vet något så tipsa mig gärna, är tacksam för minsta lilla!

Lägger upp låten här, så ni också kan sitta där för er själva och göra nå ikke coola moves!
Kram  // JanitaSusanne

Drip drop....

Tjena!
Det var ett tag sen det kom ett inlägg, men har inte haft dator så det förklarar saken.
Har egentligen inte så mycket att skriva nu. Har stor städat idag.. flyttat om allt i rummet. Bytt sängkläder,gardiner och mattor. Det är grymt snyggt här inne nu! Och efter allt städande är jag rätt så jäkla trött.. Och kvällen blir lugn, min gulliga pappa har hämta hem Avatar så ska se den, för FÖRSTA gången. Ångrar som fan att jag inte såg den på bio.. Men bättre sent än aldrig..

Har denna låt i huvudet hela tiden.. Älskar den!
Kram på er!
/janitasusanne

RSS 2.0